styre.jpg

STYRET

 

John Høsteland, styreleder

Høsteland har sin utdannelse fra skogbruk på NMBU og var sentral i oppbyggingen av ressursøkonomistudiet ved Landbrukshøyskolen.

Høsteland er selvstendig næringsdrivende og har hatt en rekke styreverv, blant annet i Oslo Børs, Nord Pool, Norsk Opsjonssentral, Norsk Finansanalytikeres Forening og Norwegian Bank. Han har også vært fast rådgiver for Statens Bankinvesteringsfond. Høsteland har også tidligere vært adm direktør i First Securities AS og Hoegh Capital Management ASA.


Bjørn Kise, styremedlem

Kise er utdannet Cand. Jur ved Universitetet i Oslo. Kise er partner i advokatfirmaet Simonsen Vogt Wiig AS. Han har en rekke styreverv innen norsk næringsliv, og som en av gründerne bak flyselskapet Norwegian er han styreleder i Norwegian Air Shuttle ASA, Bank Norwegian og Norwegian Finans Holding. Kise har arbeidet internasjonalt både som forretningsadvokat og investor, særlig i Polen og Russland.


Arild Bødal, styremedlem

Bødal er utdannet innen økonomi. Han har bred erfaring innen ledelse, forretningsutvikling, strategiarbeid og investering. Bødal er konsernleder i Septik24 og NSM Bygginvest, samt styreleder i flere private selskap og venture fond.


Ann Camilla Schulze-Krogh, styremedlem

Schulze-Krogh er utdannet fra Universitetet i Bergen (MSC) og London School of Economics and Political Science (LSE).  Schulze-Krogh er senior prosjektleder/forsker i innovasjonsavdelingen ved Agderforskning AS. Hun har tidligere jobbet med EU-finansierte prosjekter og næringsutvikling i Osloregionen som klyngekoordinator hos Oslo Teknopol, seniorrådgiver hos Innovasjon Norge Agder og som rådgiver på næringsseksjonen i Aust-Agder fylke.


Torleiv Næss Ugland, Administrerende direktør

Ugland er utdannet sivilagronom fra NMBU, og har ledet HØST siden etableringen i 2000. Han har bred erfaring fra landbruk og avfallsbransjen som forsker og rådgiver, senere forretningsutvikling, nettverksbygging og merkevareetablering.